SCLEROVIT QS

Sclerovit QS fejléc

 


“Szív- és érrendszeri betegségek (magas vérnyomás, cukorbetegség, emelkedett koleszterinszint, dohányzás, kóros elhízás) kezelésére szedje a vitaminokat, a Q10 koenzimet és szelént tartalmazó SCLEROVIT QS-t, a speciális, gyógyászati célra szánt tápszer-készítményt. A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét”. (Prof. Dr. Debreceni László)

 

Megrendelés itt >>>

Magyarországon az összes halálozás több, mint 50 %-át érelmeszesedés talaján kifejlődő szív- és érrendszeri betegségek okozzák. Ezek közül a legsúlyosabb a szívinfarktus és az agyi érkatasztrófa – a stroke -, amely magában foglalja az agyvérzést és az agyér-trombózist. Ennek következménye lehet féloldali végtagbénulás.

A szívinfarktus vagy az alsó végtag érszűkületének következményeként kialakuló állapot is jelentősen rontja az életminőséget, és kezelésük is komoly megterhelést jelent.

Mindenkinek érdeke az érrendszer védelme, az érelmeszesedés súlyos szövődményeinek megelőzése a kiváltó kóroki tényezők kiküszöbölésével, illetőleg kezelésével.

Az érelmeszesedés kiváltó tényezői, rizikófaktorai:

  • magas vérnyomás
  • cukorbetegség
  • emelkedett koleszterinszint
  • dohányzás
  • kóros elhízás

Miért szedje a Sclerovit QS-t?

Az érelmeszesedés legújabban kimutatott előidéző oka a homocisztein, melynek megemelkedett koncentrációja a vérben súlyosan károsítja az érrendszert.
A Sclerovit QS szív- és érrendszeri betegek részére ajánlott vitaminokkal, Q10 koenzimmel és szelénnel javítja a vérkeringést. Hatóanyag-komponensei védik az érrendszert az azt károsító vegyületekkel – elsősorban a homociszteinnel és koleszterinnel – szemben.

A készítmény egyedülálló, optimális hatást biztosító összetétele tudományos kutatások eredménye.
Szedése javasolt olyan betegségekben és állapotokban, amikor az érrendszer károsodásának veszélye fokozott, pl. magas vérnyomásban, cukorbetegségben, magas koleszterinszint esetén, dohányosoknál stb.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

A Sclerovit QS árai

50 db kapszulát tartalmaz, mely közel 2 hónapra elegendő)
2020.01.31.-ig 6.000 Ft / doboz
2020.02.01.-től 9.000 Ft / doboz
5 doboz vásárlása esetén 8.000 Ft / doboz

TÖRŐDJÖN EGÉSZSÉGÉVEL!

“Szív- és érrendszeri betegségek kezelésére szedje a vitaminokat, a Q10 koenzimet és szelént tartalmazó SCLEROVIT QS-t, a speciális, gyógyászati célra szánt tápszer-készítményt. A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét”. (Prof. Dr. Debreceni László)

Kizárólagos forgalmazó: I.C.C. Kft.
www.icc.hu, info@icc.hu.

Szakmai tanácsadó:
Dr. Pohl Tibor vezető főorvos +36-30/288-1111

Betegtájekoztató

Sclerovit QS

[contact-form-7 id=”405″ title=”Sclerovit QS”]